Companii

Euromaterna Constanţa, cea mai mare maternitate privată din Dobrogea, afaceri de 30 mil. lei în 2018, plus 15%

Euromaterna Constanţa, cea mai mare maternitate privată...

Autor: Mirabela Tiron

01.07.2019, 07:30 477

Spitalul Euromaterna a fost inaugurat în 2009, în urma unei investiţii de 7 milioane de euro.

Spitalul privat Euromaterna din Constanţa, specia­lizat pe obstetrică-ginecologie, a atins pragul de 30 de milioane de lei afaceri în 2018, în creştere cu 15% faţă de anul anterior, arată datele publice de la Ministerul de Finanţe şi calculele ZF.

Compania ce operează spitalul a raportat şi un profit net mai mare, de 5,2 milioane de lei anul trecut, faţă de 4,9 milioane de lei anul anterior, arată aceeaşi sursă. Euromaterna avea 119 angajaţi în 2018.

„Suntem pe creştere, deservim 40% din naşterile din Constanţa, dar avem pacienţi şi din Tulcea şi Galaţi. Am continuat să investim în dezvoltare, am cumpărat aparatură medicală de obstetrică-ginecologie. Dezvoltăm şi secţia de fertilizare in vitro“, a spus pentru ZF Dan Mugurel Raica, managing partner al spitalului şi unul dintre acţionari.

Maternitatea privată, prima deschisă în Dobrogea, are 84 de paturi, este controlată de medicii ginecologi Ioan Marius Ruşa (50%), Dan Mugurel Raica (35%) şi Florian Dantes (15%), potrivit ultimelor date de la Registrul Comerţului. Dan Mugurel Raica a fost membru în Consiliul Judeţean al Colegiului Medicilor din judeţul Constanţa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO