Companii

Europa Royale: „Este clar un an mai bun pentru hoteluri, cu o creştere a gradului de ocupare“

Europa Royale: „Este clar un an mai bun pentru...

Autor: Mirabela Tiron

02.11.2016, 00:03 260

Hotelul Europa Royale din centrul vechi al Capitalei, deţinut de lituanienii de la Europa Group, a avut un grad mediu de ocupare de 84% de la începutul anului până în prezent, în creştere faţă de nivelul de anul anterior.

„Este clar un an mai bun pentru hoteluri, cu o creştere a gradului de ocupare de la început de an. Am primit mai mulţi oaspeţi din vestul Europei, SUA, Israel şi alte ţări“, a spus pentru ZF Mihaela Barbu, deputy manager al hotelului. Şefa hotelului spune că 80% din clienţii hotelului sunt străini, cei mai mulţi îşi fac rezervări prin platformele online şi nu prin agenţii de turism.

Compania Europa Group care operează hotelul de patru stele Europa Royale a terminat anul trecut cu o cifră de afaceri de 10,4 milioane de lei, faţă de un nivel de 9 milioane de lei în urmă cu un an, bugetul fiind construit pe creştere şi în acest an, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe. Anul trecut, compania a avut un profit de un milion de lei, faţă de aproape 3 mil. lei în 2014, mai arată datele de pe mfinante.ro.

„Estimăm o creştere a vânzărilor cu cel puţin 5% pentru acest an“, a spus Mihaela Barbu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO