Companii

Eurosport DHS a ajuns la 400 de angajaţi în fabrica de biciclete din Deva şi mai recrutează încă 100 de oameni

Eurosport DHS a ajuns la 400 de angajaţi în fabrica de...

Autor: Laurentiu Cotu

26.03.2018, 00:06 1646

Producăorul de biciclete Eurosport DHS din Deva, controlat de investitori chinezi şi ger­mani, re­cru­tează peste 100 de muncitori neca­li­fi­caţi la asam­bla­rea/montarea pieselor, potrivit infor­maţiilor dispo­nibile pe site-ul AJOFM (Agen­ţia Judeţeană pentru Ocu­parea Forţei de Muncă) Hune­doara.

Compania, care în prezent a ajuns la 400 de angajaţi, exportă peste jumă­ta­te din business către 24 de pieţe din Europa, potrivit unor infor­ma­ţii trans­mise anterior de ofi­cialii de la Euros­port DHS. Pe pia­ţa lo­cală, pro­dusele Euro­sport DHS ajung în magazi­ne­le pro­prii din toată ţara, inclusiv ale celor peste 200 de parteneri.

„Avem nevoie de oameni fiind­că a crescut producţia, însă, din păcate, nu găsim forţa de mun­că necesară. În prezent dis­pu­nem de 400 de angajaţi şi re­în­noim anunţurile de recru­tare în fiecare lună, în speranţa că vom găsi oamenii de care avem nevoie“, au de­clarat pen­tru ZF Transilvania oficialii companiei Eurosport DHS. 

Compania a realizat în 2016 o cifră de afaceri de circa 265,7 mil. lei (57,8 mil. euro), un profit net de peste 10 mil. lei (2,2 mil. euro), cu un număr mediu de 302 angajaţi, potrivit datelor existente pe site-ului Ministerului Finanţelor. Cea mai mare parte a busi­nes­sului companiei vine de la export, Euro­sport DHS fiind pe locul 168 în topul celor mai mari ex­por­tatori al României. Totodată, în judeţul Hune­doa­ra se află pe locul patru după SEWS (auto), ArcelorMittal (industrie grea) şi Philips (electro-IT).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO