Companii

EY recrutează peste 100 de studenţi şi absolvenţi pentru birourile din România. ”Din septembrie îi aşteptăm alături de noi. Până când situaţia actuală ne va permite să ne vedem la birou şi în format fizic, viitorii colegi vor avea opţiunea de a lucra de acasă”

EY recrutează peste 100 de studenţi şi absolvenţi...

Autor: Roxana Rosu

11.03.2021, 12:39 411

EY România deschide campania de recrutare de juniori EY Express, prin care va angaja peste 100 de studenţi şi absolvenţi din întreaga ţară, pentru birourile din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Chişinău, începând cu luna septembrie 2021.

Compania vrea să angajeze atât studenţi din ciclul universitar şi de masterat, cât şi proaspăt absolvenţi din domeniul economic, juridic şi tehnic.

Experienţa de muncă anterioară nu este o cerinţă.

Campania se derulează în perioada martie – iunie, exclusiv în mediul online, în patru etape: întâlniri de grup, etapa de testare online, evaluarea competenţelor într-un centru de evaluare, iar cei mai buni vor primi o invitaţie la un ultim interviu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO