Companii

EY România îl numeşte pe Ovidiu Zaberca în funcţia de business development director pentru regiunea Transilvania. Activitatea sa se va concentra în principal pe practica de audit şi consultanţă fiscală

EY România îl numeşte pe Ovidiu Zaberca în funcţia...

Autor: Cristina Bellu

23.11.2021, 11:46 124

EY România îşi consolidează echipa regională din Transilvania odată cu numirea lui Ovidiu Zaberca în funcţia de Business Development Director, poziţie din care  va fi responsabil cu strategia şi iniţiativele de dezvoltare a pieţei, având ca scop întărirea prezenţei regionale a companiei şi consolidarea poziţiei sale de lider în serviciile profesionale dedicate companiilor mijlocii şi mari şi de consultant de încredere pentru afacerile antreprenoriale.

Activitatea sa se va desfăşura la nivelul tuturor liniilor de servicii EY, concentrându-se, în principal, pe practica de audit şi consultanţă fiscală.

„Prin birourile noastre regionale, suntem prezenţi în Timişoara şi Cluj-Napoca încă din 2008, regiunile din jurul acestor oraşe rămânând poli principali de atracţie pentru investitori, conform studiilor EY. În acest context, dorinţa noastră este să acoperim aceste zone cu pachetul necesar de servicii care să răspundă atât nevoilor companiilor mature, cât şi ale celor aflate la început de drum în construirea unei afaceri de succes”, spune Alex Milcev, Partener, liderul departamentului de Asistenţă Fiscală şi Juridică, EY România.   

Nicolas Sabran, Partener, lider al departamentului Audit şi servicii conexe, EY România, consideră că aşteptările şi nevoile companiilor din Transilvania devin din ce în ce mai complexe şi sofisticate şi "ne provoacă, în calitate de consultanţi, să ne perfecţionăm în permanenţă pentru a răspunde solicitărilor cu promptitudine şi flexibilitate, într-o manieră multidisciplinară, integrată"

Ovidiu Zaberca are o experienţă de 16 ani în vânzări de servicii şi business development, în ultimii ani ocupând poziţii similare în cadrul unor companii de servicii profesionale. Este absolvent al Universităţii de Vest din Timişoara, unde a studiat Ştiinţe Politice, Comunicare şi Philosophical Counseling.

 


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO