Companii

EY România îşi extinde echipa de Asistenţă fiscală şi juridică şi o cooptează Partener pe Georgiana Iancu în cadrul departamentului de taxe indirecte

EY România îşi extinde echipa de Asistenţă fiscală...

Autor: Cristina Bellu

15.06.2020, 11:16 163

EY România anunţă cooptarea Georgianei Iancu în poziţia de Partener al echipei de Asistenţă fiscală şi juridică, în cadrul departamentului de taxe indirecte, rol din care se va axa pe dezvoltarea practicii de taxe indirecte, precum şi pe extinderea amprentei EY România pe piaţa locală, prin  transformarea organizaţională a departamentului şi diversificarea ofertei de servicii de consultanţă fiscală.

Georgiana Iancu a fost implicată într-o serie de proiecte de consultanţă, revizuire şi structurare fiscală, precum şi în dezvoltarea de instrumente şi proceduri pentru prevenirea fraudelor în domeniul TVA. De asemenea, a asistat cu succes mai multe companii locale şi internaţionale în timpul inspecţiilor fiscale iniţiate de autorităţile fiscale române, precum şi în procesul de contestare fiscală. Experienţa sa acoperă o gamă largă de industrii, precum retail şi FMCG, real estate, energie şi automotive.

În zona de TVA, având o cunoaştere aprofundată a legislaţiei europene privind TVA, s-a implicat în diferite iniţiative care au dus la modificări ale legislaţiei din România.

”Experienţa profesională a Georgianei, cu peste 14 ani de activitate în servicii de consultanţă fiscală şi o puternică specializare în TVA, precum şi în industria de retail şi FMCG, va adăuga valoare echipei şi va contribui la dezvoltarea departamentului de Asistenţă fiscală şi juridică”,transmite Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România şi Moldova şi Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală şi de Sud-Est şi Regiunea Asiei Centrale:

Georgiana Iancu deţine o diplomă de licenţă în contabilitate şi informatică de gestiune, în cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti, şi o diplomă de licenţă în managementul şi administrarea afacerilor la Institutul Francez-Român - Universitatea Auvergne, IUP Clermont Ferrand. Georgiana a obţinut o diplomă de master în fiscalitate în cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii din Oxford şi este membru al Camerei Consultanţilor Fiscali din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO