Companii

EY România o numeşte pe Iulia Bratu partener asociat în cadrul departamentului de Strategie şi Tranzacţii, cu rolul de a coordona practica Lead Advisory

EY România o numeşte pe Iulia Bratu partener asociat...

Autor: Cristina Bellu

18.02.2022, 11:29 255

EY România continuă investiţiile în practica de consultanţă financiară odată cu numirea Iuliei Bratu ca Partener Asociat în cadrul departamentului de Strategie şi Tranzacţii. Ea va coordona practica Lead Advisory, cu atribuţii în zona de consultanţă pentru fuziuni şi achiziţii, precum şi pentru atragerea de capital şi finanţări.

„România reprezintă o destinaţie atractivă pentru investitori, atât locali, cât şi străini, cu un potenţial de dezvoltare bine fundamentat, sănătos şi solid, susţinut în special prin dinamica pozitivă şi pe termen lung a afacerilor antreprenoriale româneşti”, spune Peter Latos, Liderul departamentelor de Consultanţă, Strategie şi Tranzacţii, EY România.

Iulia Bratu este unul dintre cei mai apreciaţi consultanţi de M&A din România, având peste 17 ani de experienţă în domeniul financiar şi în cel de consultanţă, atât în zona serviciilor profesionale, cât şi în investment banking.

Prezentă în România din 1992, EY furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, strategi şi tranzacţii, consultanţă către companii multinaţionale şi locale.

Compania are peste 800 de angajaţi care lucrează în birourile din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO