Companii

Fabrica de ambalaje Electric din Focşani şi-a dublat capacitatea de producţie, o investiţie de 2,5 milioane de euro. Compania are o fabrică în Focşani în care 150 de angajaţi operează peste 30 de linii de producţie

Antreprenori locali

Fabrica de ambalaje Electric din Focşani şi-a dublat...

Autor: Mirabela Tiron

03.12.2021, 17:20 230

Producătorul de ambalaje Electric din Focşani, deţinut de familia Buzăianu, va finaliza anul acesta cu afaceri de 10 mi­lioane de euro, nivel si­milar cu cel de anul trecut, dar du­blu fa­ţă de anul 2019.

„Am investit 2,5 mi­lioane de euro în dublarea capaci­tă­ţii de producţie pe toate tipurile de amba­la­je. Avem capacitatea de-a procesa 1.200 de tone de ambalaje din plastic pe lună, acum producem 650 de tone“, a spus pentru ZF Cosmin Buzăianu, acţionar al compa­niei Electric Srl. El este fiul soţilor Liliana şi Tonel Nicu Buzăianu, fondatorii acestui business.

Compania are o fabrică în Focşani în care 150 de angajaţi operează peste 30 de linii de producţie, în care realizează sticle, fla­coa­ne, capace, folie termocontractibilă, sacoşe, pungi sau saci din materiale biodegradabile, dar şi matriţe în oţel sau aluminiu, prototipuri 3D la dimensiuni reale sau scanări 3D.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO