Companii

Fabrica de ambalaje Electric din Focşani: Ne-am făcut stocuri de materii prime pentru trei-patru luni pentru ca producţia să nu fie blocată

Antreprenori locali

Fabrica de ambalaje Electric din Focşani: Ne-am făcut...

Autor: Mirabela Tiron

30.05.2022, 18:00 509

♦ Compania a investit 2,5 mil. euro anul trecut în dublarea capacităţii de producţie.

Producătorul de ambalaje Electric din Focşani, deţinut de familia Buzăianu, şi-a crescut afacerile cu 25% în pri­mele trei luni din acest an, după in­ves­tiţiile rea­lizate anul trecut în creşterea capacităţii de producţie.

„Am avut creştere în primul trimestru din acest an, plus 25% la cifra de afaceri, am atras clienţi noi. Dat fiind contextul actual, am făcut stocuri la materii prime pe trei-patru luni  pentru ca producţia să nu fie blocată. Aşa cum noi avem criterii când ne căutăm furnizorii, aşa şi clienţii caută siguranţă“, a spus pentru ZF Cosmin Buzăianu, acţionar al companiei Electric Srl. El este fiul soţilor Liliana şi Tonel Nicu Buzăianu, fondatorii acestui business.

Anul trecut, compania comanda marfă de la o lună la alta, dar pe fondul contextului geopolitic cu războiul din Ucraina şi al majorării de preţuri mai mulţi antreprenori caută să îşi asigure stocuri de marfă pe mai multe luni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO