Companii

Fabrica de canapele din Arad a italienilor de la Ditre va crea 160 de noi locuri de muncă

Fabrica de canapele din Arad a italienilor de la Ditre va...

Autor: Laurentiu Cotu

24.06.2016, 00:05 1573

Producătorul de mobilier Ditre International, parte a grupului italian Ditre, caută 160 de oameni pentru fabrica de canapele deţinută în Arad, fiind disponibile în special joburi de confecţioneri, croitori, tâmplari, tapiţeri, operatori maşini-unelte, dar şi de funcţionari sau şefi de secţie, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Arad.

Italienii deţin la Arad o fabrică de canapele pe o suprafaţă de aproximativ 22.000 de metri pătraţi, care a fost ex­tinsă anul trecut cu o hală de apro­xi­mativ 4.000 de metri pătraţi. În pre­zent, în fabrica italienilor de la Arad lucrează 490 de oameni, însă, ţinând cont de planurile de recrutare ale com­paniei, Ditre International ar putea ajunge la 650 de angajaţi în perioada următoare.

„Lucrăm doar pe comenzi, nu avem produse pe stoc, fiind nevoie de oameni atât în sectorul de producţie, cât şi pentru a rezolva problema legată de fluctuaţia de personal. Este o criză acută de personal, am mers până la 100 de kilometri dis­tanţă după forţă de muncă, avem anun­ţuri de angajări în toate canalele media, doar pentru a găsi oamenii de care avem nevoie“, au declarat pentru ZF Transilvania oficialii de­par­ta­mentului HR din ca­drul companiei Ditre Interna­tional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO