Antreprenori locali

Fabrica de lactate Eliezer Prod din Lunca Ilvei face 15% din business la export în Grecia, Germania şi Spania

Secțiune susținută de Medlife Logo

20 sep 2017 Autor: Roana Rotaru

„Încercăm să atestăm o parte din produsele noastre ca produs montan, ca să fie mai bine promovate. Străinii apreciază mai mult decât românii produsele montane.“

Producătorul de lactate Eliezer Prod, din Lunca Ilvei, judeţul Bistriţa-Năsăud, un business de 7,6 mil. lei în 2016, care produce lunar circa 70 de tone brânzeturi, caşcaval, iaurturi şi smântână sub brandul Lunca Ilvei, vrea să obţină atestatul de „Produs montan“ pentru a-şi spori vânzările la export unde trimite brânzeturi de circa 1 mil. lei anual.

„Încercăm să atestăm o parte din produsele noastre ca produs montan, ca să fie mai bine promovate. Străinii apreciază mai mult decât românii produsele montane, în special nemţii, elveţienii şi austriecii. Acum facem 15% din vânzarile totale la export unde vindem telemea şi caşcaval românesc. Cel mai mult vindem în Grecia, care are un deficit de lapte pe piaţă, precum şi unor magazine româneşti din Germania şi Spania“, a declarat pentru ZF Sabina Leşan, directorul economic al Eliezer Prod, o companie pe care o deţine împreună cu soţul său, Marcu Leşan.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.09.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Antreprenori locali
, lactate
, fabrica
, Eliezer Prod
, Lunca Ilvei
, export
, Sabina Leşan
, Marcu Leşan
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide