Companii

Fabrica de prelucrare a lemnului Kastamonu din Reghin se apropie de 1.000 de angajaţi. Exportul generează peste 50% din cifra de afaceri a companiei

Fabrica de prelucrare a lemnului Kastamonu din Reghin se...

Autor: Laurentiu Cotu

07.12.2021, 17:30 276

Kastamonu România (fosta Prolemn), controlată de firma Kastamonu Entegre din Turcia, a ajuns la finalul lunii octombrie la 925 de angajaţi şi are în plan să mai recruteze încă 16 oameni până la finalul acestui an.

Astfel, compania se apropie de pragul de 1.000 de angajaţi, care asigură funcţionarea unei linii de producţie pentru PAL, a trei linii de melaminare, o linie de im­pregnare de hârtie, o linie de producţie de blaturi de lucru, două linii de producţie a feţelor de uşi şi o linie de producţie foi de uşi.

În fabrica Kastamonu din Reghin sunt produse plăci de tip HDF (plăci fibrolemnoase de înaltă densitate - n.red.), foi de uşi, PAL (plăci din aşchii de lemn) brut şi PAL mela­mi­nat, dar şi blaturi de bucătărie pentru reţe­lele de bricolaj, produ­cătorii de mobilă, distri­buitorii de mate­riale şi accesorii pen­tru industria mo­bilei. Exportul generează peste 50% din cifra de afaceri a companiei, incluzând gama de produse de la Reghin, dar şi articole com­plementare produse la fabricile Kastamonu din grup, cu destinaţii pe toate continentele. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO