Companii

Fabrica Polisano Pharmaceuticals din Sibiu a atras patru noi acţionari în urma majorării de capital: Grampet (Gruia Stoica) a intrat în acţionariat cu un pachet de 15,5%

Fabrica Polisano Pharmaceuticals din Sibiu a atras patru...

Autor: Mirabela Tiron

18.01.2017, 14:01 1629

Grupul feroviar Grampet, controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, a intrat în acţionariatul fabricii de medicamente Polisano Pharmaceuticals (familia Vonica) din Sibiu cu un pachet de 15,5%, în urma aducerii unui aport în numerar de 13,4 milioane de lei în operaţiunea de majorare de capital, arată datele din Monitorul Oficial.

Polisano Pharmaceuticals, cu afaceri de 4 milioane de lei în 2015, şi-a schimbat forma juridică din societate cu răspundere limitată în societate pe acţiuni şi şi-a majorat capitalul social cu 26,8 milioane de lei, prin emiterea a 2,68 milioane de acţiuni, ca urmare a cooptări în societate a patru noi acţionari.

În acţionariatul companiei au mai intrat Remus Borza, cu un pachet de circa 6,97% şi partenerii lui la compania Euro Insol, Nicoleta Munteanu cu 6,97% şi Lazăr Munteanu cu 1,55%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO