Companii

Facturile UPC pot fi achitate acum şi de pe smartphone, prin aplicaţia mobilPay Wallet

Facturile UPC pot fi achitate acum şi de pe smartphone,...

Autor: Ioana Nita

06.03.2015, 00:00 297
Netopia, unul dintre cei mai mari procesatori locali de plăţi online cu cardul, a încheiat un parteneriat cu UPC România, clienţii companiei de cablu având acum posibilitatea de a-şi achita facturile pentru serviciile de internet, televiziune şi telefonie direct de pe telefon, prin aplicaţia mobilPay Wallet. 

„Plăţile pentru facturi, de la cele de utilităţi până la cele pentru servicii telecom, trebuie să se realizeze în cel mai simplu mod posibil. Plăţile din wallet-urile mobile au avantaje atât pentru client, care primeşte notificarea emiterii facturii pe telefon şi cu un singur click o plăteşte, cât şi pentru comerciant, care încasează factura într-un timp mult mai scurt”, a declarat Antonio Eram, fondatorul şi CEO-ul Netopia. În 2014, tranzacţiile de pe smartphone şi tablete procesate prin platforma mobilPay Wallet s-au dublat faţă de anul precedent, cea mai mare tranzacţie procesată prin aplicaţie ridicându-se la peste 250 euro. Aplicaţia mobilPay Wallet, disponibilă pentru terminalele Android şi iOS, le oferă utilizatorilor posibilitatea de a plăti facturi, reîncărca cartele preplătite sau pentru achiziţia de produse şi servicii furnizate de comercianţii parteneri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO