Companii

Fady Chreih, CEO al reţelei de sănătate Regina Maria: Plănuim să ne extindem cu servicii în trei noi judeţe

Fady Chreih, CEO al reţelei de sănătate Regina Maria: Plănuim să ne extindem cu servicii în trei noi judeţe

Fady Chreih, CEO al reţelei de sănătate Regina Maria: Vom continua seria investiţiilor în dezvoltarea infrastructurii medicale. Ca valoare a segmentului privat în care activăm, preconizez că vom ajunge la aproximativ 1,3 miliarde de euro.

Autor: Georgiana Mihalache

24.01.2020, 18:10 776
Reţeaua Regina Maria, al doilea jucător din piaţa privată de sănătate, are 64 de unităţi proprii în ţară, unde lucrează aproape 7.000 de angajaţi şi colaboratori ♦ Operatorii privaţi de sănătate au apăsat puternic pedala achiziţiilor în ultimii cinci ani pentru a se consolida pe piaţă.
ReŢeaua de sănătate Regina Maria, al doilea jucător din piaţa medicală pri­va­tă, continuă să caute oportunităţi de achi­ziţie şi în 2020, pe fondul unei creş­teri constante a sectorului medical pri­vat, susţine Fady Chreih, CEO al reţelei Regina Maria. „În 2020 ne vom concentra efor­tu­rile în zonele în care suntem deja prezenţi şi plănuim să ne extindem cu servicii în trei noi judeţe. Continuăm să fim atenţi la oportunităţile de achiziţie care ni s-ar putea potrivi“, a spus pentru ZF Fady Chreih. El crede că ritmul de creştere al pieţei serviciilor medicale private va fi mai mare decât cel al creşterii econo­mi­ce, ceea ce va duce segmentul medical privat la o cotă de 30% din to­talul serviciilor de sănătate accesate de români, de la 25% cota de pia­ţă din anii trecuţi.
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO