Companii

Fady Chreih, CEO al reţelei medicale private Regina Maria: Bugetul de investiţii pentru anul acesta se ridică la 20 de milioane de euro. Ne vom axa pe consolidarea reţelei, atât în oraşele în care suntem prezenţi, cât şi în oraşe noi

Fady Chreih, CEO al reţelei medicale private Regina Maria:  Piaţa privată va continuă să crească, iar Regina Maria va continuă să aibă o evoluţie mult peste cea a pieţei.

Fady Chreih, CEO al reţelei medicale private Regina Maria: Piaţa privată va continuă să crească, iar Regina Maria va continuă să aibă o evoluţie mult peste cea a pieţei.

Autor: Mirabela Tiron

18.01.2022, 09:00 265

Digitalizarea este unul dintre pilonii strategici în care investim. Suntem cel mai digitalizat furnizor de servicii medicale din România

Reţeaua de servicii medicale private Regina Maria, cel mai mare jucător de pe piaţa servi­ci­ilor medicale private, de­ţi­nu­­tă de fondul de in­ves­tiţii Mid Europa Partners, estimează pentru acest an că va depăşi pragul de 300 mil. euro cifră de afaceri, iar buge­tul de investiţii se va menţine la 20 mil. euro.

„În 2022 vrem să creştem ca în fiecare an, mai repede decât piaţa, şi vom depăşi borna de 300 milioane euro cifră de afaceri, exclusiv din creştere organică, urmând să adăugăm achiziţiile pe care le vom efec­tua“, a spus pentru ZF Fady Chreih, CEO al reţelei medicale private Regina Maria.

El mai precizează că în 2020 reţeaua a avut cea mai mare creştere de pe piaţă (afa­ceri consolidate de 237 mil. euro în 2020, plus 23% - n.red.), iar în 2021 evoluţia reţelei Regina Maria a păstrat aceeaşi ascensiune.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO