Companii

Fady Chreih, Regina Maria: Piaţa serviciilor medicale va creşte cu 7-8% în următorii cinci ani

Fady Chreih: Noi am crescut organic, am preferat să construim clădirile în care ne desfăşurăm activitatea, nu să le achiziţionăm.

Fady Chreih: Noi am crescut organic, am preferat să construim clădirile în care ne desfăşurăm activitatea, nu să le achiziţionăm.

Autor: Cristina Bellu

30.09.2015, 00:06 335
Piaţa de servicii medicale din România va creşte în următorii cinci ani cu aproximativ 7-8%, consideră Fady Chreih, CEO al Regina Maria.
 
„Piaţa de servicii medicale din România devine din ce în ce mai atractivă pentru investitorii străini. Aici există anumite creşteri care nu se regăsesc în momentul de faţă nicăieri în Europa de Vest. După Polonia, suntem cea mai interesantă piaţă, de aici şi efervescenţa unor jucători. Pentru următorii cinci ani estimez că piaţa de servicii medicale va creşte cu 7%-8%“, a spus Fady Chreih în cadrul ZF Pharma Summit '15.
 
Comparativ cu piaţa farma, piaţa serviciilor medicale private a crescut mult mai repede. Acest lucru s-a datorat şi faptului că în sectorul public nu au mai fost construite spitale sau clinici şi atunci, această nevoie a fost acoperită de sectorul privat, a adăugat Fady Chreih.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO