Companii

Familia Adamescu redeschide anul viitor hotelul Rex din Mamaia după investiţii de 3,5 mil. euro. Bugetul de renovare a fost peste aşteptări

Hotelul de cinci stele Rex a fost închis în 2011 pentru realizarea unor reparaţii capitale după incendiul care a avut loc în februarie în acel an. În urma acelui incendiu, acoperişul, mansarda şi mobilierul din mai multe camere de la ultimul etaj al hotelului au fost distruse.

Hotelul de cinci stele Rex a fost închis în 2011 pentru realizarea unor reparaţii capitale după incendiul care a avut loc în februarie în acel an. În urma acelui incendiu, acoperişul, mansarda şi mobilierul din mai multe camere de la ultimul etaj al hotelului au fost distruse.

Autor: Mirabela Tiron

13.10.2013, 10:23 2910

Familia Adamescu a investit 3,5 milioane de euro în renovarea hotelului de cinci stele Rex din Mamaia, care este închis din 2011, după ce la unitatea hotelieră a avut loc un incendiu. Carmen Adamescu spune că va încerca să deschidă hotelul anul viitor şi că va mai investi în modernizarea hotelului încă 5 milioane de euro.

„Hotelul Rex este în curs de renovare şi curând voi începe selec­tarea unui constructor cu experienţă în lucrări mai speciale. Hotelul se va deschide la 1 mai, când se deschide oficial sezonul şi va funcţiona, sper, tot anul, inclusiv în extrasezon. Voi face tot posibilul să îl deschid în acest sezon (cel din 2014 - n. red.)“, a spus Carmen Adamescu, proprietara hotelului.

Urmează lucrările de amenajare

Hotelul de cinci stele Rex din staţiunea Mamaia, controlat de familia Adamescu, a fost închis în 2011 pentru realizarea unor reparaţii capitale după incendiul care a avut loc în februarie în acel an. 

În urma acelui incendiu, acoperişul, mansarda şi mobilierul din mai multe camere de la ultimul etaj al hotelului au fost distruse.

Hotelul Rex, cu o capacitate totală de 102 camere, era unul dintre cele mai luxoase hoteluri de la mare, în care se cazau oameni de afaceri români, vedete şi fotbalişti.

„Ca buget de renovare a depăşit aşteptările mele. Clădire veche fiind, am tot descoperit lucrări care trebuia reparate şi nu au fost luate în calcul. Am terminat lucrările de consolidare şi urmează lucrările de amenajare! Dar acum am mulţumirea că este ca nou!“, a spus Carmen Adamescu.

Hotelul a fost proiectat şi construit după standardele internaţionale de cinci stele, potrivit proprietarei, şi a ajuns la un număr de 119 camere.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.10.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO