Companii

Familia Bujor din Dracea, Teleorman, produce bulionul Bujor din recolta proprie şi îl vinde la târguri din ţară şi din străinătate. „Cultivăm legume pe 30 de hectare şi vrem să ne extindem“.

Agrobusiness

 Familia Bujor din Dracea, Teleorman, produce bulionul...

Autor: Florentina Niţu

15.10.2019, 17:10 425

Fraţii Marian şi Ionel Bujor din localitatea Dracea, judeţul Teleorman, se ocupă cu agricultura de peste două decenii, iar în 2006 şi-au creat propria fabrică de procesare a legumelor obţinute, pentru a face sos de roşii, bulion sau zacuscă. Produsele le vând în judeţul Teleorman prin magazine partenere şi direct, dar şi la târgurile de profil din ţară şi din străinătate.

„În oraşul Alexandria cererea e foarte mare, pentru că facem totul na­tural, ca la mama acasă, fără conser­vanţi. Zacusca e făcută cu ardei şi vinete coapte, iar oamenii ştiu şi ne caută. Vin­dem şi la târguri în Bucureşti sau alte oraşe din ţară şi în afara ţării, dar la noi, în Teleorman, vindem cel mai mult“, spune Cornelia Bujor, soţia unuia dintre asociaţii firmei Bujor Agra, parte din companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO