Companii

Familia Capa deschide al doilea restaurant Wienerwald din capitală

Familia Capa deschide al doilea restaurant Wienerwald din capitală

Ali Capa, fostul preşedinte, respectiv director de investiţii ai companiei Anchor Grup

Autor: Cristina Roşca

13.10.2011, 00:01 1685

Tunc Capa şi Ali Capa, fostul preşedinte, respectiv director de investiţii ai companiei Anchor Grup, proprietarul primelor malluri din Capitală (Bucureşti Mall şi Plaza România), deschid cel de-al doilea restaurant Wienerwald în Capitală, pe Calea Floreasca, în zona de nord a oraşului. Investiţia în noua unitate este, potrivit estimărilor ZF, de circa 150.000 de euro, o valoare similară celei necesare pentru deschiderea primului restaurant al brandului.

Prima unitate Wienerwald din România a fost deschisă în aprilie, în zona Vitan din Capitală. În urmă cu câteva luni Ali Capa spunea că va mai deschide alte două restaurante Wienerwald în Capitală, unul în zona Floreasca şi unul într-un centru comercial, al cărui nume nu l-a dezvăluit. Cei doi s-au retras anul trecut din conducerea Anchor Grup şi au anunţat totodată că vor investi într-un centru comercial de tip outlet, proiect ce însă nu s-a mai concretizat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO