Companii

Familia Mihăiţă a ajuns cu firma Cezara Ideal Construct în vârful constructorilor din judeţul Giurgiu, cu afaceri de 100 de milioane de lei în 2018

Antreprenori locali

Familia Mihăiţă a ajuns cu firma Cezara Ideal...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

24.10.2019, 00:00 1584

Businessul constructorului din Giurgiu a „galopat“ rapid, astfel că afacerile de 100 mil. lei de anul trecut au venit în condiţiile în care, cu şase ani în urmă, Cezara Ideal Construct avea un business de doar 2 mil. lei şi profit de aproape 200.000 de lei, cu 25 de angajaţi.

Cezara Ideal Construct, o companie de construcţii deţinută de familia Mihăiţă, a făcut afaceri de 100 de milioane de lei în 2018, aproa­pe triplu faţă de anul precedent, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe. Prin acest rezultat, compania a devenit liderul constructorilor din judeţul Giurgiu, potrivit datelor furnizate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, la solicitarea ZF.

Profitul raportat de Cezara Ideal Con­struct pentru 2018 a fost de 4,2 milioane de lei, cu 50% mai mult faţă de anul anterior, în vreme ce numărul de angajaţi aproape s-a dublat într-un an, ajungând la 130.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO