Companii

Familia Paraschiv a luat un credit sindicalizat de 42 mil. euro ca să dezvolte producţia grupului Carmistin

În 2020, grupul Carmistin a mai luat o facilitate de credit sindicalizat în valoare de 427 milioane de lei (aproximativ 90 mil. euro).

În 2020, grupul Carmistin a mai luat o facilitate de credit sindicalizat în valoare de 427 milioane de lei (aproximativ 90 mil. euro).

Autor: Florentina Niţu

10.01.2023, 13:00 660

♦ „Carmistin preconizează crearea a încă 650 de noi locuri de muncă doar în 2023.“

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai importanţi producători români de alimente, controlat de familia Paraschiv, a început producţia de ouă bio şi a accesat noi finanţări, în valoare de 42 milioane euro, pentru a continua strategia de investiţii, se arată într-un comunicat de presă.

„Creditul sindicalizat, în valoare de 42 milioane euro este o extensie importantă a liniei de finanţare existente la nivelul companiei, derulat în comun de Banca Comercială Română, CEC Bank, OTP Bank, EximBank, First Bank şi Intesa Sanpaolo Bank“, potrivit informaţiilor oferite de reprezentanţii Carmistin.

Investiţiile vor fi direcţionate atât către divizia dedicată creşterii animalelor, producţiei de ouă bio şi agriculturii ecologice, cât şi către noile proiecte destinate utilizării energiei verzi, conform acestora.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO