Companii

Familia Rapotan şi-a bugetat pentru 2016 afaceri de 1,6 mld. lei la Arabesque

Cezar Rapotan, acţionar al Arabesque

Cezar Rapotan, acţionar al Arabesque

Autor: Bogdan Alecu

11.05.2016, 00:07 2376

Distribuitorul de materiale de construcţii Arabesque, controlat de antreprenorul Cezar Rapotan, vizează un avans de cinci procente, la 1,6 miliarde de lei (365 mil. euro), după ce compania a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 1,54 miliarde de lei (348 mil. euro), în creştere cu 3% faţă de anul anterior, potrivit datelor companiei.

În ceea ce priveşte numărul de angajaţi, com­pania vizează menţi­nerea numărului de 2.700 de salariaţi.

De asemenea, şi planul de investiţii rămâne constant, atât pentru 2015 cât şi pentru 2016 valoarea bugetată fiind de 8 milioane de lei.

Informaţiile au fost furnizate într-un chestionar trimis de ZF pentru realizarea anuarului Cei mai mari jucători din eco­nomie, care va apărea pe piaţă în iunie.

La fel ca şi cifra de afaceri, şi profitul net al companiei a rămas relativ stabil, iar anul 2016 nu va aduce o creştere notabilă.

Spre exemplu, anul trecut com­pania a înregistrat un profit net de 45 mil. lei, în timp ce pentru 2016 se estimează un avans de 5% faţă de anul trecut, creşterea fiind similară cu cea a cifrei de afaceri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO