Companii

Familia Ţiriac investeşte 3 mil. € într-un restaurant în apropiere de clubul rezidenţial Stejarii

Familia Ţiriac investeşte 3 mil. € într-un...

Autor: Cristina Roşca

28.09.2015, 00:06 10899

Familia omului de afaceri Ion Ţiriac a investit 3 milioane de euro în restaurantul Stejarii Pool Club, din zona Pădurea Băneasa, aflat în apropiere de clubul rezidenţial Stejarii, potrivit datelor ZF. Acesta este însă construit separat de complexul locuit de expaţi şi români cu venituri mari, dar şi de clubul sportiv şi spa Stejarii Country Club, fiind deschis atât pentru aceştia, cât şi pentru clienţii veniţi special să ia masă.

Localul deţine o zonă de restaurant cu meniu internaţional, o zonă de bar, una de lounge, o terasă şi o piscină cu şez­longuri. În total sunt 110 locuri înăuntru şi 80 pe terasă.

Meniul restaurantului a fost con­ceput de chef-ul restaurantului Costes din cadrul cunoscutului hotel parizian cu acelaşi nume. Chef-ul Didier Coly a lucrat timp de şase luni la meniul Stejarii Pool Club care cuprinde astăzi feluri de mâncare precum steak Black Angus la 600 de grame pentru 280 de lei, dar şi bruschete asortate la 52 de lei. Restau­rantul se poziţionează în nordul Bucu­reş­tiului, zonă locuită de românii cu venituri peste medie şi mari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO