Companii

Fan Courier a investit un mil. euro într-o bandă de sortare plicuri. Cum arată clădirea în care sunt sortate aproape 60.000 de trimiteri zilnic - GALERIE FOTO

Fan Courie a investit un mil. euro într-o bandă de sortare. Cum arată interiorul clădirii de sortare - GALERIE FOTO

Cum arată interiorul clădirii de sortare

Autor: Mirabela Tiron

21.09.2011, 14:20 1895

Compania de curierat Fan Courier, controlată de Adrian Mihai, Neculai Mihai şI Felix Pătrăşcanu, a investit un milion de euro într-o bandă de sortare plicuri, cu o capacitate de sortare de 8000 de plicuri pe oră.

Fan Courier are zilnic aproape 60.000 de expediţii, din care 25.000 sunt plicuri iar restul colete.

"Investiţia în banda de sortare plicuri reprezintă a doua investiţie realizată de anul acesta în domeniul automatizării procesului de sortare. Pe viitor proiectele noastre vor include investiţii în benzi de sortare ce vor fi montate şi în celelalte hub-uri pe care le avem în ţară", a declarat Adrian Mihai, unul dintre cei trei acţionari ai companiei.

Tot anul acesta Fan Courier a investit 4 milioane de euro într-o bandă de sortare colete. Compania a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de 44,3 milioane de euro. În perioada ianuarie -august compania a avut afaceri de 28,8 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO