Companii

FAN Courier, liderul pieţei de curierat, investeşte 10 milioane de euro pentru dublarea reţelei de lockere şi va ajunge la 2.000 la nivel naţional. Reţeaua de lockere a companiei a fost lansată în luna octombrie a anului trecut cu instalarea primelor 1.000

FAN Courier, liderul pieţei de curierat, investeşte 10...

Autor: Miruna Diaconu

24.05.2023, 11:00 224

FAN Courier, liderul pieţei de curierat din România, îşi dublează reţeaua de lockere şi ajunge la circa 2.000 în toată ţara. Investiţia în instalarea a încă 1.000 de lockere se ridică la 10 milioane de euro, potrivit informaţiilor furnizate de companie.

FAN Courier a lansat în octombrie 2022 reţeaua de lockere numite FANbox-uri prin instalarea primelor 1.000, proiectul fiind atunci estimat la 10 milioane de euro, urmând să fie dezvoltat în etape.

Adopţia tot mai mare a acestui tip de livrare de către consumatori a determinat compania să mai investească încă 10 mi­lioane de euro pentru dublarea numărului de lockere. Ast­fel, în total, FAN Courier a investit 20 mili­oane de euro în reţeaua de lockere.

„Succesul rapid al lockerelor instalate în primele luni de la startul investiţiei ne-a determinat să continuăm ritmul de instalare în toată ţara. Avem încredere că lockerele reprezintă o soluţie eficientă pentru toţi cei implicaţi - retaileri, curieri şi destinatari. Cu ajutorul reţelei de lockere creştem indepen­denţa clientului final - care nu mai este nevoit să fie la adresă pentru primirea coletului, mă­rim productivitatea curierilor noştri şi con­tribuim la protejarea mediului înconjurător - un curier poate livra un număr crescut de expediţii şi poate prelua şi retururile de la aceeaşi unitate efectuând un singur drum cu maşina“, spune Adrian Mihai, CEO al FAN Courier.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO