Companii

FAN Courier: Noi am legat Ardealul de Moldova cu hub-uri, acum să facă şi autorităţile autostrăzi

FAN Courier: Noi am legat Ardealul de Moldova cu hub-uri,...

Autor: Mirabela Tiron

29.04.2022, 07:38 862

A ajuns la final cu investiţia de 15 mil. de euro în hub-ul din Cluj-Napoca.

FAN Courier, liderul pieţei de curierat, o companie fondată în 1998 de Felix Pătrăşcanu, Adrian Mihai şi Neculai Mihai, a ajuns la final cu construcţia hub-ului din Cluj-Napoca, o investiţie de 15 mil. euro, care va deveni un nou punct de tranzit alături de hub-ul din Bucureşti şi de cel din Braşov.

„Vom conecta mai bine regiunile ţării, Ardealul de Banat şi de Moldova, acum aşteptăm ca aceste zone să fie conectate şi de autostrăzi să nu mai piardă timp camioanele. Prin investiţiile în hub-urile din Cluj şi Braşov conectăm Timişoara de  Iaşi sau Arad de Suceava fără să mai trecem prin Bucureşti. Hub-urile din Braşov şi Cluj sunt puncte importante de tranzit“, a declarat pentru ZF Adrian Mihai, CEO al FAN Courier, unul dintre fondatorii companiei.

O altă investiţie pe care compania o are în derulare este la Braşov, în dublarea depozitului. Investiţia se va ridica la 7-8 milioane de euro şi include şi o  bandă de sortare, care va fi inaugurată în noiembrie anul acesta.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO