Companii

FAN Courier vrea să ajungă la zece centre de primire/predare expediţii în Bucureşti

FAN Courier vrea să ajungă la zece centre de...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

01.06.2016, 18:59 849

FAN Courier, liderul pieţei de curierat, vrea să ajungă la zece centre de primire/predare expediţii în Bucureşti până la finalul anului. Astăzi, al 9-lea centru al companiei, situat pe bulevardul Theodor Pallady, a devenit funcţional, conform informaţiilor furnizate de companie.

”Centrul de predare/primire expediţii din Bd. Theodor Pallady, operaţional începând de astăzi,  este o soluţie suplimentară pe care am adoptat-o pentru clienţii care nu pot sau nu doresc să aştepte curierul acasă. Este o soluţie în completarea serviciului Collect Point şi a parteneriatului  semnat la finalul lui 2014 cu OMV-Petrom. (...) În acelaşi registru se înscriu şi deschiderea noului HUB Regional de la Braşov dar şi afilierea noastră la organisme internaţionale precum EURODIS,  cu care ne putem susţine creşterea eficienţei serviciilor”,  a declarat Roxana Magopet, Marketing&PR Manager al FAN Courier, companie controlată de antreprenori români. 

Amenajat într-un spaţiu de 68 mp şi având dublă funcţionalitate – spaţiu de recepţie şi punct operaţional, centrul de predare/primire expediţii din Bdul. Theodor Pallady, a fost ales pentru a acoperi o nouă zonă a Capitalei. 
FAN Courier, lider al pie
ţei locale de curierat de peste zece ani, estimează pentru anul în curs o cifră de afaceri de 102 milioane de euro, în creştere cu aproximativ 15% faţăde anul anterior. Compania a menţinut chiar şi în perioada crizei financiare un ritm mediu de creştere de 15% iar avansul afacerilor s-a datorat identificării de noi direcţii de dezvoltare şi investiţiilor asumate şi realizate din surse proprii. În 2015, investiţiile realizate de FAN Courier au fost de peste 12 milioane de euro, cu aproape 50% mai mari decât estimările iniţiale. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO