Companii

Farmacia care vinde de 11.000 de euro pe zi a deschis primul supermarket de articole pentru copii

Magazinul Bebetei vinde circa 6.000 de articole pentru copii. Foto Mihai Dăscălescu

Autor: Ioana David

23.04.2013, 00:08 20187

Farmacia Tei, care operează o singură unitate pe bulevardul Lacul Tei din Capitală şi un showroom cu articole pentru copii în aceeaşi zonă, deschide astăzi un magazin de 1.100 de metri pătraţi cu produse pentru copii în centrul comercial Militari Shopping din vestul Capitalei.

Magazinul Bebetei vinde circa 6.000 de articole pentru copii şi îm­parte fostul spaţiu al Kiabi (retailer de fashion ce s-a închis anul trecut) cu retailerul de amenajări interioare Diego.

„Am încercat să targetăm sectoarele 5 şi 6 pentru că magazinul pe care îl avem deja este în sectorul doi unde ne vin clienţi din sectoarele 1, 2 şi 3“, a spus Irina Ciubotaru, managerul magazinului Tei. Acesta este primul magazin de dimensiuni mari cu articole pentru copii (mai puţin haine) care se deschide în Bucureşti.

Farmacia Tei SRL a înregistrat în 2011 o cifră de afaceri de 20,2 mil. lei (4,8 mil. euro) şi o marjă de profit de 10% în 2011, potrivit informaţiilor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

 

Vezi aici cum arată primul supermarket cu produse pentru copii din Bucureşti.

 

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO