Companii

Farmacia Silva din Bucureşti a avut afaceri de 4,7 milioane lei în 2021, minus 10%

Farmacia Silva din zona Dristor din Capitală este înfiinţată în urmă cu 27 de ani de o familie de farmacişti.

Farmacia Silva din zona Dristor din Capitală este înfiinţată în urmă cu 27 de ani de o familie de farmacişti.

Autor: Georgiana Mihalache

27.04.2022, 17:40 113

♦ Silva Farm a păstrat şi laboratorul de farmacie, unde prepară produse după reţetă, în funcţie de cerinţele pacienţilor.

Farmacia Silva, din zona Dristor din Capitală, înfiinţată în urmă cu 27 de ani de o familie de farmacişti, a generat afaceri de 4,7 mil. lei în 2021, în uşoară scădere de aproape 10% faţă de anul anterior, arată datele publice de la ministerul de Finanţe.

Compania are 10 angajaţi şi este printre puţinele unităţi care au mai păstrat şi partea de laborator, preparând reţete de la medicii specialişti, dar şi produse proprii, cum sunt de exemplu cosmeticele. Jucătorii de talie medie şi mică din retailul farma au menţinut şi partea de laborator, fiind o zonă de nişă, în lupta pentru pacienţi.

De altfel, zona Dristor, unde activează şi Farmacia Silva, a atras ca un magnet marile lanţuri de farmacii, existând pe o rază de câteva sute de metri mai multe unităţi, printre care Catena, Dr. Max, Help Net, Dona, Belladona sau Farmacia Tei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO