Companii

Farmacia Tei pune marile oraşe din ţară pe harta expansiunii: Vom deschide primele magazine în Braşov şi Iaşi în a doua jumătate a anului viitor. Ne-am propus să avem trei deschideri anual în provincie

Antreprenori locali

Farmacia Tei pune marile oraşe din ţară pe harta expansiunii: Vom deschide primele magazine în Braşov şi Iaşi în a doua jumătate a anului viitor. Ne-am propus să  avem trei deschideri anual în provincie

Roxana Maftei, proprietar al Farmaciei Tei şi al magazinelor Bebe Tei: Până la final de an ajungem la 850 de milioane de lei doar cu Farmacia Tei. Magazinul din Rahova (deschis în 2019 - n.red) a crescut foarte mult, a avut cea mai spectaculoasă creştere, cu peste 25%.

Autor: Mirabela Tiron

18.10.2021, 19:45 536

Lanţul de farmacii Tei, unul dintre cele mai dinamice businessuri de pe piaţa locală, controlat de antreprenoarea Roxana Maftei, pre­găteşte patru deschideri noi în Capitală, dar pune pe harta expansiunii şi mari oraşe din provincie ca Braşov şi Iaşi, unde va deschide noi unităţi.

„Ne-am propus ca în fiecare an să avem câte trei deschideri în provincie. În a doua jumătate a anului viitor vom deschide un magazin Bebe Tei şi apoi Farmacia Tei în Braşov şi Iaşi. În prezent negociem pentru spaţii în aceste oraşe“, a declarat pentru ZF Roxana Maftei, proprietara lanţului. Atât în Başov cât şi în Iaşi se caută spaţii de 2.500 de metri pătraţi.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO