Companii

Farmacia Tei şi-a majorat vânzările cu 32% în primul trimestru din 2019 şi a ajuns la 135 mil. lei. În prezent lanţul operează cinci farmacii

Antreprenori locali

Roxana Maftei, proprietara lanţului Farmacia Tei

Roxana Maftei, proprietara lanţului Farmacia Tei

Autor: Mirabela Tiron

03.04.2019, 07:45 3574

Farmacia Tei, un business în re­tai­lul farma controlat de antreprenoarea Roxana Maftei, a finalizat primele trei luni din acest an cu afaceri de 135 de milioane de lei (29 mil. euro), în creş­tere cu 32% faţă de perioada si­milară a anului an­terior, potrivit oficiali­lor companiei.

„În patru luni deschidem o far­ma­cie Tei, pe 1.900 de metri pătraţi, într-un spaţiu de pe strada Pucheni, sector 5 (Rahova). Aceasta va fi cea mai mare farmacie din lanţ. Vom avea în cadrul aces­teia un raion cu produse Bebe Tei. Vrem să acoperim toate sectoarele din Bu­cureşti, dar ne uităm să ieşim şi în alte ora­şe din provincie. Când găsim un spa­ţiu care să ne avantajeze vom sem­na, noi avem nevoie de spaţii mari“, a spus pentru ZF Roxana Maftei, pro­prietara lanţului.

În prezent lanţul ope­rea­ză cinci far­macii, dar planul este să ajungă la mai multe unităţi atât în Capitală, cât şi în ţară.

Lanţul de farmacii Tei a finalizat anul 2018 cu afaceri de 96 de milioane de euro, în creştere cu 45% faţă de anul anterior. Bebe Tei a avut vânzări de 60 mil. euro în 2018, rulajul cumulat tre­când astfel de 150 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO