Companii

Farmaciile Iris Pharm din Buzău au trecut pragul de 40 mil. lei în 2020. „Nu ne-am mai extins, planuri avem, depinde dacă găsim să mai cumpărăm licenţe“

În ultimii ani, Iris Pharm a mizat pe achiziţii în judeţul Buzău, dar şi pe deschideri de unităţi noi la sat, acolo unde puţini operatori au intrat.

În ultimii ani, Iris Pharm a mizat pe achiziţii în judeţul Buzău, dar şi pe deschideri de unităţi noi la sat, acolo unde puţini operatori au intrat.

Autor: Georgiana Mihalache

29.06.2021, 17:00 66

♦ Reţeaua Iris Pharm numără 60 de unităţi în judeţul Buzău, fiind unul dintre cei mai mari jucători regionali din retailul farma ♦ Anul 2020 a adus un plus de 19% la cifra de afaceri a reţelei faţă de 2019.

Reţeaua de 60 de farmacii Iris Pharm din Buzău a raportat afaceri de 43,4 mil. lei în 2020, o creştere de 19% faţă de anul anterior, din calculele ZF pe baza datelor publice de la Finanţe. Anul acesta, planurile managerului farmaciilor, Paul Negoiţă, urmăresc păstrarea aceluiaşi nivel de afaceri, după ce criza sanitară provocată de COVID-19 a crescut afacerile din domeniul farma.

„Piaţa s-a reaşezat. Ne dorim ca anul acesta să rămânem la cifrele anului trecut, de la începutul anului suntem în grafic. Nu am mai deschis farmacii, nu ne-am mai extins. Planuri avem, dar depinde foarte mult dacă găsim să mai cumpărăm licenţe. A fost un an care a mai dat speranţe şi atunci oamenii nu vând. Intenţii avem, însă trebuie să se întâlnească şi cu o situaţie concretă“, a spus Paul Negoiţă pentru ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO