Companii

Farmacista Cristiana Ungureanu, Forte Vita Farm din Argeş: Îmi doresc doar să fie medicamente, să nu trimit oamenii să le caute în alte farmacii. Sub brandul Forte Vita Farm sunt 14 farmacii în judeţul Argeş, dezvoltate de aproape un sfert de secol

Forte Vita, pornită în 1997 de farmacista Cristiana Ungureanu, este un business de familie, în cadrul companiei lucrând şi fiul farmacistei, Dan Ungureanu.

Forte Vita, pornită în 1997 de farmacista Cristiana Ungureanu, este un business de familie, în cadrul companiei lucrând şi fiul farmacistei, Dan Ungureanu.

Autor: Georgiana Mihalache

01.11.2021, 16:30 202

Farmaciile Forte Vita Farm din Argeş, care numără 14 unităţi, dezvoltate de farmacista Cristiana Ungureanu, au mers pe creştere în primele zece luni din 2021, însă prin­cipalul obstacol îl reprezintă lipsa medicamentelor, care iau calea exportului, spune fondatoarea lanţului regional de farmacii.

„Perioada nu a fost uşoară, dar am tratat cu seriozitate de la început această pandemie, ne-am chinuit să asigurăm medicamentele să nu aibă suferit pacienţii. Am încercat să ţinem de preţuri pentru că şi în farmacii au suferit modificări. Pandemia a fost o încercare în plus pentru noi, faţă de problema medicamentelor care se duc la export, aceeaşi veche pro­blemă. Acum cu atât mai mult a trebuit să fim prudenţi, este o ecuaţie cu multe necunoscute, mediul de afaceri este obligat să rişte“, a spus Cristiana Ungureanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO