Companii

Farmacistul Alex Ursuleanu, acţionarul farmaciilor Tinos Farm din Capitală, un business de 38 mil. lei: Vrem să vedem cum evoluează piaţa şi probabil din septembrie ne vom face o strategie pentru viitor

Farmaciile Tinos au avut vânzări „record“ la produsele de protecţie şi la medicamente precum paracetamolul, pe fondul cererii mari din timpul crizei sanitare de COVID-19.

Farmaciile Tinos au avut vânzări „record“ la produsele de protecţie şi la medicamente precum paracetamolul, pe fondul cererii mari din timpul crizei sanitare de COVID-19.

Autor: Georgiana Mihalache

13.07.2020, 20:40 253

Tinos Farm a ajuns la 18 farmacii, dintre care cele mai multe în Bucureşti (15 unităţi), iar restul în Ilfov Businessul a crescut cu 15% în 2019 faţă de anul precedent, până la circa 38 milioane de lei.

Alex Ursuleanu, de profesie far­macist, acţionarul Tinos Farm, o afacere de familie cu 18 unităţi farmaceutice în Bucureşti şi Ilfov, analizează în prezent piaţa pentru a stabili care va fi strategia pentru business – extindere sau o posibilă vânzare.

Farmaciile au avut vânzări „record“ la produsele de protecţie şi la medicamente precum paracetamolul, pe fondul cererii mari din timpul crizei sanitare de COVID-19, după cum spune acţionarul companiei.

„Începutul de an a fost foarte bun, ca urmare a pandemiei vânzările au crescut, însă pe perioada verii resimţim o mică scădere. Per total, creşterea din perioada pandemiei cu scăderea de acum, probabil că suntem pe plus de 10-15% faţă de primele şase luni ale lui 2019“, a spus pentru ZF Alex Ursuleanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO