Companii

Farmacistul Ilie Echim aşteaptă o creştere de 7-8% pentru Farmacia Ardealul în 2021. „Oamenii au încredere în noi, brandul este puternic aici în zonă.“ Farmacia Ardealul numără 11 unităţi în Piatra-Neamţ

Ilie Echim, fondatorul Farmaciei Ardealul: Avem mulţi angajaţi per unitate, este opţiunea noastră, oamenii nu trebuie să stea la coadă.

Ilie Echim, fondatorul Farmaciei Ardealul: Avem mulţi angajaţi per unitate, este opţiunea noastră, oamenii nu trebuie să stea la coadă.

Autor: Georgiana Mihalache

22.11.2021, 18:00 84

Creşterea vânzărilor din ultimele luni în farmacii va duce la o creştere de 7-8% în 2021 faţă de anul anterior pentru Farmacia Ardealul, unul dintre cele mai puternice branduri de farmacii la nivel regional, potrivit lui Ilie Echim, fondatorul companiei. Acest lucru va însemna afaceri de peste 80 mil. lei în 2021, din calculele ZF.

„Anul a debutat destul de prost, trimestrul unu şi chiar începutul celui de-al doilea. Începând din luna mai-iunie, au început să crească vânzările şi adresabilitatea. Am comparat cu lunile din anii trecuţi şi cred că o să avem o creştere mai mare faţă de cea din 2020. Anul acesta cred că o să avem o creştere de 7-8% mai mare. Oamenii au încredere în noi, brandul este puternic aici în zonă“, a spus Ilie Echim pentru ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO