Buget 2021

Felix Daniliuc, director departament IMM, BRD: Performanţa companiilor a fost bună, temerile pe care le aveam la debutul crizei nu au fost confirmate. Majoritatea companiilor s-au concentrat anul trecut pe zona de investiţii, astfel încât să reuşească să se adapteze noilor condiţii impuse de pandemie

28.01.2021, 11:30 Autor: Miruna Diaconu


Felix Daniliuc, director depar­tament IMM, BRD Groupe Société Générale, spune că din perspectivă bancară anul 2020, performanţele companiilor au fost bune, astfel că nu au existat surprize neplăcute din partea operatorilor economici în ceea ce priveşte plata creditelor.

„Avem o imagine destul de clară a anului 2020, din perspectivă bancară, performanţa companiilor a fost una bună, nu am avut surprise, nu au fost confirmate temerile pe care le aveam la momentul debutului crizei. Am avut o performanţă bună, nu am fost în situaţia de a proviziona credite sau de a vedea că avem dificultăţi din partea companiilor. Este un lucru pe care l-am regăsit la debutul acestui an şi ne interesează în calitate de finanţatori pers­pec­tivele şi nivelul de încredere pe care îl au jucătorii în economie“, spune Felix Daniliuc, Director Departament IMM, BRD Groupe Société Générale, în cadrul videoconferinţei organizate de Ziarul Financiar în parteneriat cu BRD Groupe Société Générale- Buget 2021: Cum pregătim viitorul?.

ZF Buget 2021 este o serie de videoconferinţe realizate de Ziarul Financiar cu susţinerea Buget 2021