Companii

Felix Tătaru: Următorul pas firesc ar fi vânzarea unui pachet minoritar din GMP Advertising

Felix Tătaru: Următorul pas firesc ar fi vânzarea unui...

Autor: Razvan Muresan

19.02.2014, 00:06 74
Felix Tătaru, fondatorul gru­pu­lui de comunicare GMP, cu afaceri totale de şapte milioane de euro în 2013, a decis să afilieze divizia GMP Advertising companiei germane Jung von Matt, una dintre companiile inde­pendente din top trei la nivel mondial.
 
„Următorul pas firesc ar fi vânzarea unui pachet minoritar din so­cietate“, a declarat Felix Tătaru, menţionând că nu există un calendar stabilit în acest sens.
 
„Am cumpărat pachete mi­noritare, întotdeauna sub 40%, şi de la companiile care s-au afiliat Jung von Matt în Europa Centrală şi de Est, pentru că noi credem că spiritul antreprenorial şi cunoştinţele locale sunt esenţiale pentru orice afacere din industria publicităţii“, a spus Dominik Fassl, managing director al Jung von Matt, cea mai mare agenţie germană de publicitate, cu afaceri de peste o sută de milioane de euro în 2013 şi filiale în ţări precum Cehia, Austria şi Polonia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO