Companii

Filiala românească a grupului Eglo Leuchten Austria a investit peste 10 mil.euro în România în ultimii 25 de ani şi vrea să deschidă magazine proprii în toate oraşele cu peste 200.000 de locuitori

 Filiala românească a grupului Eglo Leuchten Austria a...

Autor: Roxana Rosu

24.05.2021, 10:46 126

Filiala românească a grupului Eglo Leuchten Austria, unul dintre cei mai mari producători de corpuri de iluminat din lume, a ajuns la investiţii de peste 10 milioane de euro în România, în ultimii 25 de ani, pentru dezvoltarea reţelei de show-room-uri, angajaţi, magazine partenere şi platforma proprie online.

Compania a avut anul trecut afaceri de 5,9 milioane euro. Vânzările online au crescut cu 200% în ultimul an aprilie 2020-aprilie 2021 şi îşi menţin trendul ascendent.

”Planul nostru pe termen mediu este să deschidem magazine proprii în toate oraşele cu peste 200.000 de locuitori, având în vedere un apetit în creştere pentru produse calitative de design interior pe piaţa românească”, spune Cătălin Dumitraşcu, General Manager, Eglo România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO