Companii

Filip & Company a asistat Fondul Proprietatea în vânzarea întregii sale participaţii la companiile deţinute de ENEL în România

Filip & Company a asistat Fondul Proprietatea în...

Autor: Roxana Rosu

24.04.2023, 11:49 302

Firma de avocatură Filip & Company a asistat Fondul Proprietatea în procesul de vânzare a participaţiei sale minoritare deţinute în E-Distribuţie Muntenia S.A., Enel Energie Muntenia S.A., E-Distribuţie Dobrogea S.A., E-Distribuţie Banat S.A. şi ENEL Energie S.A..

„Această tranzacţie a fost una excelentă, realizată de Fondul Proprietatea pentru un activ interesant care făcea parte din portofoliul său de foarte mult timp. Tranzacţia a fost cu atât mai remarcabilă cu cât a fost realizată pe fondul climatului dificil de pe piaţa de energie. Ne bucurăm că am putut lucra din nou cu echipa de la Fondul Proprietatea pe un proiect important”, a declarat Alexandru Bîrsan, partener şi coordonator al departamentului de Fuziuni şi Achiziţii al Filip & Company.

Echipa Filip & Company care a furnizat consultanţă juridică în această tranzacţie este formată din Alexandru Bîrsan (partener), Cristina Filip (managing partner), Andreea Bănică (senior associate) şi Larisa Jurca (associate).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO