Companii

Filip & Company acordă asistenţă juridică Băncii Transilvania în procesul de achiziţie integrală a firmei Microinvest din Republica Moldova

Filip & Company acordă asistenţă juridică Băncii...

Autor: Roxana Rosu

16.01.2020, 10:40 307

Echipa Filip & Company acordă asistenţă juridică Băncii Transilvania în procesul de achiziţie a 100% din capitalul social al Microinvest, companie specializată pe finanţarea microîntreprinderilor, liderul pieţei financiare non-bancare din Republica Moldova.

În prezent, tranzacţia se află în proces de aprobare de către autorităţile de supraveghere din România şi de către alte autorităţi relevante.

“Ne bucurăm că avem ocazia să sprijinim grupul Banca Transilvania la consolidarea prezenţei sale în Republica Moldova şi îi suntem recunoscători că putem fi parte dintr-un nou proiect provocator şi interesant. Suntem mereu încântaţi să putem fi alături de un client atât de dinamic”, a declarat Alina Stancu Bîrsan, partener Filip & Company şi Head of Finance & Banking.

Echipa Filip & Company implicată în această tranzacţie a fost compusă în principal din Cristina Filip, Alina Stancu Bîrsan şi Alina Stoica.

Filip & Company a acţionat ca lead counsel şi a colaborat cu firma Vernon din Republica Moldova pentru componentele de lege locală şi cu Freshfields Bruckhaus Deringer pentru componentele de lege engleză. De partea vânzătorului au fost Osborne Clarke pe lege engleză şi Turcan Cazac din Republica Moldova.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO