Companii

Finlandezii de la Ruukki au numit un nou country sales director

18.01.2009, 18:04 87

Producatorul de profiluri si structuri metalice si panouri sandwich Ruukki Romania, subsidiara locala a grupului finlandez Rautaruukki, l-a numit pe Zoltan Szoke in functia de country sales director incepand cu data de 1 ianuarie. Szoke, 39 de ani, il inlocuieste in aceasta pozitie pe Valentin Nita, care a parasit compania din "motive personale" anul trecut, la doar cateva luni de la venirea sa de la conducerea Cumpana, al doilea mare jucator de pe piata de distributie a apei in watercooler. Noul country sales director va raporta direct la nivel de Vice President Ruukki Construction pe regiune.
Szoke lucreaza in Ruukki Romania inca din 2002, ocupand pozitia de sales manager direct sales, unde a coordonat dezvoltarea si activitatea echipei de vanzari. Anterior, a mai fost logistic director in cadrul Bramac, parte a Wienerberger AG Group, producator de tigla de beton si a absolvit Facultatea Mecanica din cadrul Universitatii Transilvania din Brasov. Ruukki Romania a inregistrat in 2007 afaceri de peste 70 de milioane de lei (21 de milioane de euro). Compania nu a facut publice rezultate aferente anului 2008. Finlandezii au finalizat anul trecut o investitie de 35 de milioane de euro intr-un centru de productie local, la Bolintin Deal, in apropiere de Bucuresti.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO