Companii

Firma de avocatură NNDKP a obţinut poziţii de top în ediţia 2023 a Chambers and Partners Europe, publicaţie care realizează anual clasamente ale celor mai bune firme de avocatură din lume şi ale profesioniştilor în drept

Firma de avocatură NNDKP a obţinut poziţii de top în...

Autor: Cristina Bellu

17.03.2023, 13:25 176

Casa de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a obţinut poziţii de top în ediţia 2023 a ghidului Chambers Europe, publicată recent, fiind inclusă în clasamentele realizate pentru toate cele nouă arii de practică cercetate în România, respectiv Banking & Finance, Competition/Antitrust, Corporate/M&A, Dispute Resolution, Employment, Intellectual Property & TMT, Projects & Energy, Real Estate şi Tax.

Pentru activitatea desfăşurată în 2022, NNDKP a obţinut şase clasări Band 1 şi trei clasări Band 2, în timp ce, la nivel individual, optsprezece avocaţi şi consultanţi au fost incluşi în clasamentele realizate de ghid, fiind recunoscuţi ca experţi de top în ariile lor de practică, anunţă instituţia.

În cadrul cercetării, clienţii intervievaţi de analiştii Chambers & Partners cu privire la activitatea firmei în diverse arii de practică au apreciat că avocaţii NNDKP „oferă soluţii echilibrate şi bine documentate care îndeplinesc armonios atât cerinţele legale, cât şi cerinţele business-ului”, iar „firma dovedeşte un angajament total faţă de calitatea şi promptitudinea consultanţei oferite”.

În paralel, şi în acest an NNDKP a fost inclusă de Chambers & Partners pe lista scurtă pentru premiul „Firma de Avocatură a anului în România”, distincţie obţinută de şase ori de-a lungul timpului de către firmă, în anii 2009, 2012, 2013, 2017, 2021 şi 2022.

Firma de avocatură a fost inclusă în mod constant în clasamentele realizate de Chambers & Partners pentru România începând cu 2000, primul an pentru care publicaţia a analizat piaţa locală de avocatură.

Chambers & Partners este o publicaţie independentă care operează în 200 de jurisdicţii, realizând cercetări imparţiale şi clasamente anuale detaliate ale celor mai bune firme de avocatură din lume şi ale profesioniştilor în drept, iar rezultatele analizei lor sunt considerate „standardul de aur” în domeniul juridic.

Ghidul Chambers and Partners Europe, ediţia 2023 este rezultatul cercetării efectuate de către publicaţie în rândul caselor de avocatură active în Europa pe parcursul anului 2022, bazată atât pe studiu de piaţă independent, cât şi pe feedback din partea clienţilor, pentru a evalua, printre altele, reputaţia, experienţa şi abilităţile tehnice ale avocaţilor, conduita profesională, orientarea comercială, serviciile oferite clienţilor şi proactivitatea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO