Companii

Firma de avocatură Stratulat Albulescu îşi întăreşte practica de litigii prin cooptarea avocaţilor Adriana Dobre, Roxana Catea şi Mihai Macovei în poziţiile de counsel, managing associate şi senior associate

Firma de avocatură Stratulat Albulescu îşi...

Autor: Cristina Bellu

24.07.2020, 11:43 432

Casa de avocatură Stratulat Albulescu anunţă cooptarea avocaţilor Adriana Dobre, Roxana Catea şi Mihai Macovei în cadrul departamentului de Litigii, în poziţiile de counsel, managing associate şi senior associate. 

Adriana Dobre s-a alăturat echipei Stratulat Albulescu în iulie 2020 în calitate de Counsel, poziţie din care va coordona unul dintre cele două grupuri de lucru din cadrul departamentului de litigii. Anterior, ea a lucrat timp de 9 ani în cadrul firmei de avocatură RTPR Allen & Overy şi 3 ani în cadrul firmei D&B David & Baias, societatea de avocatură afiliată a PwC în România.

Roxana Catea s-a alăturat echipei Stratulat Albulescu în luna iunie în calitate de Managing Associate. Ea a lucrat timp de peste 7 ani în cadrul firmei de avocatură Tucă Zbârcea & Asociatii şi anterior în cadrul uneia dintre cele mai importante birouri de avocatură asociate Big 4 din România.

Din noul său rol, Roxana Catea va coordona un al doilea grup de lucru din cadrul departamentul de Litigii, potrivit datelor transmise de oficialii firmei de avocatură.

Mihai Macovei s-a alăturat grupului de lucru coordonat de Adriana Dobre în luna iunie 2020, în calitate de Senior Associate. El a petrecut ultimii 7 ani în cadrul firmei de avocatură, Musat & Asociatii, unde şi-a început cariera.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO