Companii

Firma de avocatură Wolf Theis îşi extinde echipa din Bucureşti după ce Dana Toma a fost recrutată în poziţia de counsel şi coordonator al echipei departamentului de Real Estate şi Ana-Maria Mustăţea în poziţia de associate

Firma de avocatură Wolf Theis îşi extinde echipa din...

Autor: Cristina Bellu

23.05.2022, 11:02 195

Firma de avocatură Wolf Theiss le-a recrutat pe Dana Toma, în calitate de Counsel şi coordonator al echipei de Real-Estate din Bucureşti, şi pe Ana-Maria Mustăţea în calitate de Associate.

Cele două avocate se vor axa pe dezvoltarea în continuare a practicii locale de Real-Estate în coordonare cu practicile biroului din România şi din alte jurisdicţii Wolf Theiss. 

"Recrutarea acestor două avocate ne va permite să deservim mai bine baza noastră de clienţi din ce în ce mai sofisticată. Amândouă împărtăşesc viziunea Wolf Theiss de a oferi servicii juridice excepţionale pentru toate tipurile de proiecte imobiliare din România, precum şi din întreaga regiune CEE / SEE ", spune Bryan W. Jardine, Managing Partner al biroului Wolf Theiss Bucuresti.

Dana Toma vine cu o experienţă bogată, cu 20 de ani de activitate ca avocat şi consilier juridic în domeniile imobiliar, construcţii, fuziuni şi achiziţii, drept societar şi comercial, concesiuni, infrastructură, dreptul mediului, drept public şi afaceri administrative. Ea îl înlocuieşte pe Flaviu Nanu, care a devenit judecător la Judecătoria Călăraşi.

Înainte de a se alătura Wolf Theiss, Dana Toma a condus departamentele juridice a două companii imobiliare internaţionale - Vastint România şi Soconac, o filială a Vinci Construction Grands Projects, unde a fost responsabilă, în cadrul ambelor companii, de achiziţia, dezvoltarea şi operarea proiectelor imobiliare (clădiri de birouri, centre comerciale şi hoteluri), implicată în toate aspectele comerciale ale afacerii, inclusiv (printre altele) autorizaţii, negocieri contractuale, due diligence, achiziţii de terenuri, construcţii, chestiuni fiscale, leasing, gestionarea proprietăţii şi recuperarea TVA-ului.

Dana Toma deţine licenţa în drept obţinută în România şi o diploma de licenţă, cât şi o diplomă de masterat în drept de la Universitatea Paris I Pantheon-Sorbonne, pe care a absolvit-o în 2000.

Ea este membră a Baroului Bucureşti.

Ana-Maria Mustăţea s-a alăturat recent echipei Wolf Theiss în calitate de Associate în cadrul echipei de Real Estate. Anterior, Ana-Maria a lucrat la Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, fiind implicată în due diligence în proiecte imobiliare majore din România (de exemplu, parcuri logistice, terenuri agricole, clădiri de birouri şi centre comerciale); aspecte generale legate de afaceri în industria imobiliară; redactarea şi negocierea contractelor de închiriere şi a contractelor de antrepriză generală.

A absolvit Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti în 2015, iar în 2017 a fost admisă în Baroul Bucureşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO