Companii

Firma de construcţii Tarr Const din Satu Mare, cu afaceri de 114 mil. lei: Anul 2020 a început promiţător. Considerăm că vom reuşi să generăm o cifră de afaceri egală cu cea de anul trecut sau chiar mai mare, în pofida pandemiei

ANTREPRENORI LOCALI

Firma de construcţii Tarr Const din Satu Mare, cu...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.09.2020, 19:00 315

Printre clienţii din portofoliul Tarr Const se numără Electrolux, Altex, NEPI Rockcastle, Auchan, Kaufland, Draxlmaier, potrivit site-ului companiei.

O fermă de bovine, o hală de producţie, un depou pentru autobuze electrice sunt câteva dintre proiectele la care lucrează Tarr Const, o companie de construcţii din Satu Mare deţinută de Tarr Attila Csongor.

„Anul 2020 a început promiţător, iar până la această dată, chiar şi în condiţiile actuale, generate de pandemia de COVID-19, considerăm că vom reuşi să generăm o cifră de afaceri egală cu cea de anul trecut sau chiar mai mare. Activitatea noastră a fost afectată minimal de pandemie. Am reuşit să menţinem ritmul de lucru propus, fără a întâmpina probleme majore“, spune Tarr Attila Csongor.

Compania lucrează acum la proiecte precum varianta de ocolire a oraşului Satu Mare, modernizarea şi extin­derea traseului pietonal din Satu Mare, înfiinţarea unei ferme de bovine a firmei Bulls Man, extin­derea unei hale de pro­ducţie şi construirea uneia noi pentru Iron Company, amenajarea unui terminal transjudeţean – translocarea şi construirea unui depou pentru autobuze electrice/ hibrid, precum şi a unei staţii de încărcare în Satu Mare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO