Companii

Firma de avocatură Albotă Law Firm a asistat Atenor, dezvoltator imobiliar belgian listat la bursa Euronext din Bruxelles, la semnarea acordului pentru vânzarea Hermes Business Campus

Firma de avocatură Albotă Law Firm a asistat Atenor,...

Autor: Roxana Rosu

11.05.2021, 13:27 314

Albotă Law Firm a asistat Atenor, dezvoltator imobiliar belgian listat la bursa Euronext din Bruxelles, la semnarea acordului pentru vânzarea Hermes Business Campus, un centru de birouri în suprafaţă  de 75.000 mp situat în centrul de afaceri Dimitrie Pompeiu din Bucureşti.

”Suntem mândri să fim alături de Atenor şi să îi asistăm în structurarea, negocierea şi semnarea contractului cuprinzând termenii şi condiţiile pregătitoare vânzării Hermes Business Campus. Vedem în această tranzacţie economică un alt indicator solid al calităţii pe care Atenor o aduce în piaţa imobiliară din România încă din 2008.”, a declarat Oana Albotă, avocat fondator al Albotă Law Firm”.

Atenor va încasa 120 mil. euro din vânzarea birourilor.

Acordul pentru vânzare a fost semnat pe 10 mai, vânzarea fiind supusă unor condiţii suspensive standard. Echipa de proiect a fost coordonată de Oana Albotă şi i-a inclus pe avocaţii Radu Simion, Ana-Maria Mincu si Bogdan Roşcaniuc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO