Companii

Firma de avocatură Dentons o cooptează pe Oana Vodă în poziţia de coordonatoare a practicii de achiziţii publice în cadrul biroului din Bucureşti

Firma de avocatură Dentons o cooptează pe Oana Vodă...

Autor: Cristina Bellu

13.09.2022, 13:32 282

Firma de avocatură Dentons România îşi extinde echipa din Bucureşti prin cooptarea Oanei Vodă în poziţia de coordonatoare a practicii de achiziţii publice.

În calitate de expert în achiziţii publice al Comisiei Europene, al Băncii Mondiale şi al Băncii Europene de Investiţii, Oana Vodă a dobândit o vastă experienţă în asistarea companiilor de stat şi private în legătură cu o gamă largă de aspecte juridice şi strategice privind achiziţiile publice durabile şi inovatoare, achiziţii comune transfrontaliere, pregătirea şi implementarea proiectelor PPP şi negocierea contractelor de concesiune, spun reprezentanţii Dentons.

Bursier Fulbright, Oana Vodă este expert certificat în Best Value Procurement (BVP), o metodologie dezvoltată de Arizona State University, metodologie utilizată pe scară largă pentru a creşte rentabilitatea şi eficacitatea achiziţiilor de bunuri şi servicii.

Ea mai deţine un Master în Afaceri Internaţionale şi Drept Comercial de la University of Illinois Chicago - John Marshall Law School şi un certificat post-universitar în Achiziţii de la Arizona State University.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO