Companii

Firma de avocatură Filip&Company a realizat o serie de promovări în cadrul echipei de avocaţi la începutul acestui an, ajungând la 14 parteneri, 4 counsels şi 14 avocaţi seniori

Firma de avocatură Filip&Company a realizat o serie de...

Autor: Roxana Rosu

04.04.2022, 10:48 231

Firma de avocatură Filip&Company a realizat o serie de promovări în cadrul echipei de avocaţi la începutul acestui an, doi dintre ei fiind cooptaţi în parteneriat, iar alţi ca în poziţii de counsels.

În urma acestor mişcări, echipa de avocaţi a firmei cuprinde 70 de membri dintre care 14 avocaţi parteneri, 4 counsels, 14 avocaţi seniori şi 38 de avocaţi colaboratori.

Astfel,  Georgeta Gavriloiu (Dreptul concurenţei şi Energie şi resurse naturale) şi George Trantea (Soluţionarea disputelor) au devenit parteneri, iar Cristina Tudoran (Dreptul muncii şi Soluţionarea disputelor) şi Silviu Vasile (Dreptul concurenţei) au fost promovaţi în rolul de counsels.

În acelaşi timp, Andreea Bănică (Fuziuni şi achiziţii), Alin Grapă (Soluţionarea disputelor), Bianca Chera (Dreptul muncii) şi Irina Suătean (Soluţionarea disputelor) au fost promovaţi în rolul de avocaţi seniori.

„Colegii noştri sunt oameni fantastici, profesionişti remarcabili, validaţi de numeroase contribuţii şi rezultate, precum şi de votul echipei, parteneri de încredere ai clienţilor noştri şi mentori inspiraţi şi dedicaţi pentru colegii mai tineri, care manifestă cultura grupului nostru, împreună cu care am trăit poveşti de creştere şi succes şi construim prezentul firmei şi alături de care putem privi în viitor cu speranţă, entuziasm şi încredere”, spune Cristina Filip, managing partner Filip & Company.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO