Companii

Firma de avocatură RTPR a asistat holdingul African Industries Group în achiziţia reţelei de cluburi de health & fitness World Class România, deţinută anterior de fondul polonez Resource Partners

Firma de avocatură RTPR a asistat holdingul African...

Autor: Roxana Rosu

27.04.2022, 14:10 161

Firma de avocatură RTPR a asistat African Industries Group în achiziţia reţelei de cluburi de health & fitness World Class România, mandatul incluzând asistenţă juridică cu privire la toate etapele procesului de preluare.

Echipa de avocaţi a fost formată din Costin Tărăcilă (Managing Partner), Marina Fechetă-Giurgică (Managing Associate) şi Şerban Hălmăgean (Associate) pentru documentele tranzacţiei, şi i-a inclus şi pe Diana Dimitriu, Andrei Toşa (Managing Associates), Codrina Simionescu, Petruş Partene (Associates), Flavia Mincu, Miruna Tocileanu şi Ozana Ghic (Junior Associates) pentru procesul de due diligence. Roxana Ionescu (Partner) şi Şerban Hălmăgean au acordat consultanţă cu privire la aspectele de concurenţă ale tranzacţiei.

Prin această tranzacţie, fondul polonez Resource Partners a ieşit complet din acţionariatul World Class.

„Mă bucur să anunţăm semnarea unei noi tranzacţii de M&A, un nou succes pe care suntem mândri să îl adăugăm palmaresului impresionant de tranzacţii al echipei noastre. Am colaborat impecabil cu întreaga echipă African Industries Group în fiecare etapă a acestei tranzacţii complexe, le mulţumim atât pentru încrederea acordată, cât şi pentru profesionalism şi le urăm mult succes în dezvoltarea business-ului WorldClass. Echipa RTPR a fost de-a lungul timpului implicată în numeroase tranzacţii de M&A, cele mai interesante şi provocatoare de pe piaţă, ceea ce ne-a adus recunoaşterea clienţilor şi a colegilor de breaslă”, a declarat Costin Tărăcilă, Managing Partener RTPR.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO